google.com, pub-1241282971005093, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Selecteer een pagina

Alcoholverslaving: Een oplossing

14 dec 2023

Zijn we met de toename van comazuipen en drinken door minderjarigen op weg naar problemen van epidemische omvang? Zal het plezierige en vrije leven ons in de niet zo verre toekomst achtervolgen? Het is zeker mogelijk, want diabetes, leverfalen en vele andere lichamelijke kwalen kunnen worden bevorderd door slechte drinkgewoonten. Dus waarom ervaren we dit soort problemen in de eenentwintigste eeuw – aan het begin van het informatietijdperk – en nog belangrijker, hoe kunnen we slechte drinkgewoonten veranderen of alcoholisme aanpakken? Laten we beginnen met te zeggen dat comazuipen en alcoholisme twee verschillende onderwerpen zijn; het eerste kan echter vrij gemakkelijk leiden tot het laatste.

Er zijn veel redenen waarom steeds meer mensen tegenwoordig slechte gewoonten of verslavingen creƫren rond alcohol. Het kan komen door druk van leeftijdsgenoten, problemen thuis, depressie of vermijding om er maar een paar te noemen. Drinken wordt soms een eenvoudige en gemakkelijke ontsnapping voor de drinker die zich gewoon anders wil voelen en misschien zelfs wil ontstressen. Op een gegeven moment beginnen ze zich meestal te realiseren dat hun antwoord niet in de bodem van een glas ligt, maar meestal is tegen die tijd de verslaving al begonnen en heeft het zijn grip op het slachtoffer. Als de verslaving eenmaal is doorgedrongen, wordt het voor de persoon die eraan lijdt zo ongelooflijk moeilijk om de gewoonte zelf te veranderen.

Er zijn veel manieren waarop iemand die lijdt aan alcoholisme de hulp kan krijgen die hij of zij zo hard nodig heeft. In mijn kliniek en via mijn producten help ik mensen hun verslaving te overwinnen met hypnose en zelfhypnose. Ik heb ontdekt dat dit een geweldige aanpak is, omdat het zich bezighoudt met het deel van je hersenen dat we je onderbewustzijn noemen. Dit is het deel van je hersenen dat alle informatie bevat over je gewoonten, overtuigingen en het deel dat jou uiteindelijk maakt… JIJ! Hypnose werkt eenvoudigweg aan het herprogrammeren van dit deel van je geest, zodat je de resultaten krijgt die je wenst en verdient, op een gemakkelijke en eenvoudige manier die je veel kracht geeft.

Als je op dit moment lijdt aan alcoholverslaving en je wilt dit oplossen of gewoon minderen, dan raad ik je aan om te beginnen met een hypnose download of misschien een zelfhypnose boek. Als je echt de controle wilt krijgen, begin dan vandaag nog! Ik wens je veel geluk en succes.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-1241282971005093, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Geverifieerd door MonsterInsights